fbpx

Zimný blog

V tomto blogu si postupne predstavíme rozprávky Tri oriešky pre popolušku, Princeznú so zlatou hviezdou, ale aj zahraničné klasiky ako rozprávky o Snehulienke, o Cínovom vojačikovi a Pinocchia. Každá rozprávka má svoju jedinečnú atmosféru, ktorú zachytávame v našej vianočnej kompozícii. Inšpirácia je odrazom atmosféry príbehu, ktorú zachytáva.

Jesenný blog

Jesenné počasie nám tento rok ukazuje svoju pozitívnu stránku v podobe krásneho slnečného počasie s občasnými rannými mrazmi a širokú paletu očarujúcich farieb. Preto nastal ten správny čas priniesť teplo do svojho domova v podobe exotických kúskov z najvzdialenejších miest sveta.

Letný blog

Slnko, leto, horúčavy … premýšlate aké dekorácie sa hodia do vášho domova v tomto období ? Máme pre Vás odpoveď. Pod letnými dekoráciami si najčastejšie predstavíme maky, slnečnice a morskú tématiku. Dnes vám však chceme predstaviť originálne dekorácie v podobe subtropických sukulentov, ktoré sú na nerozoznanie od živých.

Jarný blog

Aj vy patríte k tým neskonalým romantičkám, ktoré si absolútne podmanil Vintage štýl ? Tak práve pre Vás tu máme jedinečné inšpirácie, ktoré Vás zaručene oslovia… a čo viac, vytvoríte si ich !